AD Orion ovoga puta u saradnji sa International German School Sarajevo ponovo organizuje unikatne, kreativne i nadsve superzabavne rođendanske proslave za vaše mališane i mališanke. Naši rođendani su prije svega inspirisani dječijom radoznalošću, a potkovani sa STEAM obrazovnim metodama rada. 

Dekoracija prostora, posuđe, grickalice, mantili i laboratorijska oprema su u skladu sa svemirskom ili naučnom tematikom. Rođendanske proslave podrazumijevaju raznovrsne aktivnosti. Djeca će biti u prilici izvoditi eksperimente samostalno i timski,  uživati u kratkom edukativno-zabavnom sadržaju uz korištenje 3D naočala, posmatrati projekciju zvjezdanog neba putem mini holograma, te uživati u timskim igrama kao, grickalicama i fotografisanju. Također će tokom izvođenja eksperimenata koristiti pravi laboratorijski pribor poput laboratorijskih čaša, epruveta, pipeta, ali i spoznati čaroliju hologram projekcija i lava lampi, simulirati Veliki prasak, hodati po ekserima, uvidjeti čari elekcrititeta, praviti vulkane, te naučiti i isprobati mnoge naučne trikove. 

Na našim rođendanima stvaramo toplu, veselu i razigranu atmosferu u kojoj na mnogo zabavan način učimo o svijetu koji nas okružuje gdje i ekstrovertniji i introvertniji mališani i mališanke mogu zablistati punim sjajem. 

NAUČNI ROĐENDAN namijenjen je djevojčicama i dječacima s naučno-istraživačkim afinitetima.

SVEMIRSKI ROĐENDAN namijenjen je najmlađim zaljubljenicama i zaljubljenicima u svemirska prostranstva i sci-fi tematiku.

Svaka od dvije ponuđene tematske rođendanske proslave osmišljena je i ispunjena prikladnim igrama i aktivnostima, prilagođenim dobi i željama slavljenika/ce.

Rođendanske proslave su namjenjene djeci iznad 5 godina starosti.

Lokacija: International German School Sarajevo ( Buka 13, Mejtaš)

Parking mjesta su obezbjeđena za sve roditelje.

UPITI I REZERVACIJE TERMINA ROĐENDANSKE PROSLAVE

na e-mail adresu edukacija@adorion.ba

na broj telefona (+387) 61 617 766