Da Vincijev atelje

Since 1963

Da Vincijev atelje svim maštovitim i inovativnim djevojčicama i dječacima pruža mogućnost da kroz raznovrsne kreativne radionice i igre razvijaju svoju maštovitost i inovativnost. Generalne i tematske kreativne aktivnosti, te smijeh, druženje i dobra zabava u Da Vincijevom ateljeu obojiti će svijet vaših mališanki i mališana šarenim bojama, te probuditi njihove „unutrašnje“ genijalce i genijalke.

 

U digitaliziranoj današnjici djeca odrastaju uz masu tehnoloških uređaja, koji nerijetko usporavaju i otežavaju razvoj finih motoričkih vještina i tradicionalnijih formi kreativnog izraza (crtanje, slikanje, modeliranje i sl.). Da Vincijev atelje vašim djevojčicama i dječacima pruža šarenu paletu mogućnosti u razvoju tradicionalnijih formi kreativnog izraza i umjetničkih potencijala.

Djeca će kroz grupni i individualni rad, spoznati različite umjetničke sfere/tehnike:

  • Crtanje
  • Slikarstvo
  • Kiparstvo
  • Modeliranje

Akrilne i vodene boje, tempere, drvene i voštane bojice, glina i plastelin, te drvo, karton, papir, plastika, svila, čipka  i vuna su samo neki od materijala s kojima će vaši mališani i mališanke imati priliku izraditi svoje prve holograme, kaleidoskope i spinnere, te mnoštvo drugih zanimljivih stvarčica. U okviru Da Vincijevog ateljea planirana je i nekolicina tematskih radionica – na kojima će djeca imati priliku – kako izraditi svoje prve praznične dekoracije, tako i naučiti više o važnosti recikliranja i raditi sa recikliranim materijalima.

Djeca će proći i teoretske/praktične edukacije iz pružanja prve pomoći, te naučiti sve o pravilnom načinu pružanju pomoći osobama kojima je to potrebno u situacijama koje to zahtijevaju.

  

OSNOVNE INFORMACIJE

  • DOB: Program Da Vincijevog ateljea prilagođen je djeci dobne skupine od 6 do 12 godina;
  • MAKSIMALAN BROJ POLAZNICA/KA: devet (9)
  • MJESEČNA CIJENA: 60 BAM (šezdeset konvertibilnih maraka), za djecu iz iste porodice popust od 10%
  • MATERIJALI: Svi potrebni materijali su obezbjeđeni od strane organizatora, bez dodatnog plaćanja;
  • RASPORED: Nastava se održava svakog četvrtka od 19.00 do 20.30 h

 

PRIJAVE NA DA VINCIJEV ATELJE, KAO I SVA DODATNA PITANJA I SUGESTIJE MOŽETE UPUTITI NA:

  adorion.learning@gmail.com

 (+387) 61 61 77 66 (Adela Subašić-Kopić)